Termékek

Vásárlási feltételek 

 
Vásárlóink
 
 
Az Smart Electronic APC Kft. a magyar piacon nagykereskedőként (disztribútorként) működik. Ebből következően az általa forgalmazott termékeket csak viszonteladóknak értékesíti.
Mivel vásárlók csak regisztrált partnereink lehetnek, új partnereinket kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztráltassák magukat. A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk.
A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a SMART ELECTRONIC Kft. felelősséget nem vállal.
 
 
Árak

Szortiment- ill. márkakedvezménnyel rendelkező partnereink, a rájuk vonatkozó kedvezményre természetesen interneten keresztül történő vásárlás esetén is jogosultak. Interneten keresztül történő rendelés esetén további 1% kedvezményt adunk, kivéve a speciális akciókat, ahol azt külön feltüntetjük. A Smart Electronic APC Kft. szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!
 
 
Házhozszállítási kondíciók:
Ingyen szállítunk házhoz,(Budapestre és vidékre is) ha a rendelés összértéke eléri a nettó 30 ezer forintot. Értékhatár alatt a fizetendő díj: nettó 1000 Ft/szállítmány.
A szállítmány épületen belüli mozgatása, egyedi megállapodás szerint történik.
Fizetési feltételek

Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével viszonteladónk kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
 
Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködésben!