Termékek

 

Tanácsadás és fejlesztés - szoftver

Vállaljuk egyedi szoftverek megtervezését és kivitelezését fővállalkozóként, vagy nagyobb projekt részeinek megvalósítását alvállalkozóként.

A pontos határidőre történő kivitelezés után is kiszámítható ráfordításokkal üzemeltetheti rendszerét.

Kollégáink a legkülönfélébb üzleti alkalmazások fejlesztésében több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Üzemeltetési kérdésekben is szívesen állunk rendelkezésükre!

Tanácsadás és fejlesztés -hardver

Cégünk vállalja

  •         egyedi elektronikai egységek tervezését és fejlesztését
  •         elektronikai modulok szimulációját
  •         áramkörök tesztelését és mérését
  •         hardver specifikációk összeállítását
  •         tesztberendezések fejlesztését
  •         elektronikai modulok gyártási folyamatainak támogatását

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Közlemény:

A Smart Electronic APC Eurologisztika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a TECXA Technology Kutatási, Fejlesztési és Hasznosítási Kft. a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (KFI_16) pályázati felhívásra 2017.07.17. napon KFI_16-1-2017-0397 azonosító számon pályázatot nyújtott be „Mobilizálható szünetmentes energiatároló rendszer fejlesztése extrém környezeti feltételek melletti felhasználásra” címmel. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2017.11.15-én kelt döntése alapján a Pályázatban részletezett projektjavaslat megvalósítására a két vállalkozás 239 457 600 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból.

 

A projektet a szélsőséges időjárási és környezeti körülmények közötti mobilizálható energiatárolási megoldásokra való piaci igény megjelenése hívta életre. A jelenleg elérhető kínálatban nem találunk ennek az igénynek megfelelő kompakt eszközöket, ezen felül olyan megoldás sem érhető el, amely komplexebb módon nyújtana megoldást erre az igényre.

 

Cégünk a mobilitást, speciális, erre a célra fejlesztett konténerekbe való telepítéssel kívánja elérni. A fizikai hatásokkal szembeni ellenálló képességet acél tartószerkezettel valósítjuk meg, amely stabil védelmet és biztos rögzítési pontot ad a héjszerkezetnek. A projekt eredményként létrehozott berendezésnek alkalmasnak kell lenni az extrém körülmények közötti egyenletes, megbízható működésre.

 

Céljaink között szerepel különböző energiatároló rendszerek kiválasztása, melyek stabilan tudnak működni az általunk meghatározott körülmények között. Saját fejlesztésünk által összekapcsolásra kerül a tápegység és az energiatároló rendszer. Ez a rendszer telepítésre kerül a kifejlesztett acél állvány rendszerbe. Ezt követően mérnökeink megterveznek és előállítanak egy rendszer specifikus intelligens távfelügyeleti szoftvert, amely információt biztosit a kritikus helyzetben történő riasztásokról. Ezt követően a mobilitás megoldása, külső generátoros áramforrás csatlakoztatás lehetőségének kiépítése és az éles körülmények között végzett tesztelés következik.

 

Amennyiben ezeken a feladatokon túljutottunk, cégünk megkezdi a kifejlesztett termék értékesítését, amelyből várhatóan már a piacra lépés évében telepítésre kerül egy darab.

A további években, tekintve a konkurencia hiányát, exponenciális értékesítési növekedés várható.

 

A pályázó honlapja: http://www.apcsmart.hu/

A konzorciumi tag honlapja. https://www.tecxa-technology.com/