Termékek

Vásárlási feltételek 

 
Vásárlóink
 
 
Az Smart Electronic APC Kft. a magyar piacon nagykereskedőként (disztribútorként) működik. Ebből következően az általa forgalmazott termékeket csak viszonteladóknak értékesíti.
Mivel vásárlók csak regisztrált partnereink lehetnek, új partnereinket kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztráltassák magukat. A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk.
A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a SMART ELECTRONIC Kft. felelősséget nem vállal.
 
 
Árak

Szortiment- ill. márkakedvezménnyel rendelkező partnereink, a rájuk vonatkozó kedvezményre természetesen interneten keresztül történő vásárlás esetén is jogosultak. Interneten keresztül történő rendelés esetén további 1% kedvezményt adunk, kivéve a speciális akciókat, ahol azt külön feltüntetjük. A Smart Electronic APC Kft. szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!
 
 
Díjmentes házhozszállítás
 
A munkanapon délután 16 óráig megrendelt árut a következő munkanapon reggel 8 és délután 16 óra között díjmentesen házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével Budapest területén. Az ország bármely részében 48-72 óra. Ingyenes, ha a vidéki megrendelés nettó értéke eléri a 20 ezer forint összeget. A nettó 20 ezer forint összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat viszonteladó partnerünk fizeti oly módon, hogy az 1.000 Ft + ÁFA fuvardíjat a számlára felvezetjük. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni.  
 
Fizetési feltételek

Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével viszonteladónk kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
 
Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködésben!